Arrangementer under 'Hou Kajak Klub'
lørdag, april 21, 2018
Klubbens lokale arrangementer og klubaftener.

Arrangementsnavn

Klubaften

Klubaften hver tirsdag og torsdag, hvor vi tager en fælles tur med udgang fra klubhuset i Hou havn.

Afhængig af vejr og vind, tager vi en god tur på ca. et par timer.

Der er ingen tilmelding - mød op på havnen, omklædt og klar til at sætte i kl. 18, hvis du har tid og lyst til en tur på vandet.

Kontakt formanden Helle Randrup - formand@houkajak.dk - hvis du har spørgsmål vedr. klubaftnerne.

tirsdag, april 24, 2018 18:00

torsdag, april 26, 2018 18:00