Nyt medlem?

Vil du gerne ro tur- eller havkajak er Hou Kajak Klub stedet for dig. Vi optager nye uerfarne roere hvert år fra februar til april.
Nye roere skal gennemgå et kursus hvor sikkerhed og teknik gennemgåes grundigt. Formålet er, at give roerne viden og erfaring, så de senere er i stand til at ro på egen hånd. Efter bestået eksamen, som typisk er i juni måned, og du har roet mindst 75 km i indeværende sæson samt bestået en svømmeprøve, vil du blive frigivet og du kan ro på egen hånd.

Download pdf-dokument vedr. Frigivelseskursus her

Download indmeldelsesblanket her (hvis du allerede ER frigivet kajakroer)

Er du frigivet roer fra en anden roklub kan du naturligvis til enhver tid blive medlem uden at skulle gennemgå kursus.

Kontingent pr år:

Senior (Aktiv roer o/25 år): 800,- kr.
Junior (Aktiv roer u/25 år): 400,- kr.
Under 25 år med forælder i foreningen:  100,- kr.
Passivt medlem/gæstemedlem: 300,- kr.

Andet:

Bådplads: 400,- kr.
Kajakkursus: 1.000,- kr. (deltagelse kræver medlemskab)

Betaling af kontingent, kursus m.m. skal sættes ind på Hou Kajak Klub's konto i Nordea:
Reg.nr.: 1944
Kontonr.: 8969 475 678

Kassereren vil blive meget glad for:

• Korte, korrekte informationer sammen med indbetalingen (navne; bådplads, barn, junior, passiv).
  • Korrektion af evt. kontakt-oplysninger.

Kontakt kasseren Peter Sørensen eller formanden Helle Randrup, hvis du har spørgsmål vedr. medlemskabet.

Vejr i Odder