Leje af kajak – i alt op til 7 dage

Udover de 2 dage (48 timer) det altid er tilladt at disponere over en kajak, er der mulighed for at leje kajakken i yderligere 5 dage, så man kan have kajakken til rådighed i sammenlagt 7 dage.

Leje aftales med klubbens formand. Derefter reserveres kajakken i rokort.dk, hvor der i beskrivelsen noteres, at kajakken lejes jf. klubbens lejeordning og at det er aftalt med klubbens formand.

Det koster 50 kronerper kajakper dag, ud over de første 48 timer; som betales til klubbens konto:
Reg.nr: 1944
Kontonummer: 8969 475 678

Et klubmedlem kan leje én kajak.

Der lejes max 2 kajakker ud ad gangen (for at sikre, at der altid er klubkajakker nok i bådhuset).

Traileren lejes IKKE ud.

Lejeordningen kører indtil videre som en forsøgsordning.

En succes skal gentages.

Kom med i Vandhalla og prøv kajakpolo. Lørdag d. 3. marts. Vi mødes kl 14.30 og hjælpes ad med at finde grej frem.

Der er max 10 deltagere og er vi flere kommer de sidste på venteliste så meld gerne fra i god tid hvis du er tilmeldt men må melde fra.

IMG 1971

Vi skal selv stå for det hele, så der vil være lidt praktiske opgaver vi må deles om både før og efter.

Læs mere og tilmeld dig på www.rokort.dk

Denne vinter har du mulighed for at genopfriske ro-teknikker og blive fortrolig med din kajak, før sæsonen for alvor går i gang. Klubbens roere kan genopfriske deres færdigheder i Odder Svømmehal på nedenstående datoer.

• Lørdag d. 24. februar - kl. 15.00 til 18.00
  • Lørdag d. 14. april - kl. 14.30 til 17.30 (bemærk: dette er efter standerhejsning)

Vi mødes på havnen en time før ovenstående tider for at afhente kajakker og udstyr.

Man kan øve, selvredde, makkerredde, rulle og lege eller hvad man nu kan finde på.

Tilmelding til Thomas: the@thomase.dk / telefon 2045 6616

Den 28. april er der opstart af kursister i Odder Svømmehal. Kursister får direkte besked om dette.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Hou Kajak Klub

Mandag den 26. februar 2018 kl. 19.00 i lystbådehavnens klubhus

Dagsorden:

1. hou-kajakklub-logoValg af dirigent og referent.
  2. Bestyrelsens beretning.
  3. Evt. beretninger fra udvalg.
    1. Instruktørudvalg.
    2. Båd- og Husudvalg.
    3. Festudvalg.
    4. Tur- og aktivitetsudvalg.
  4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse.

Læs mere: Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2018

Så er der igen mulighed for at prøve kræfter i den ædle sport – kajakpolo.

Alle kan være med – ud over at det vil være en fordel at være en vandhund og et legebarn, så er det bare at stille op og få støvet kajak færdighederne af.

Tid og sted: Vandhalla i Hou – 27. januar 2018 – vi mødes kl 14.30

IMG 1971

Vi har svømmehallen kl 15-17. Derefter lidt oprydning og omklædning.
Thomas vil instruere os andre amatører i denne super sjove sport.

Nogle af os har prøvet før, men det er længe siden så erfaringen er meget begrænset – nærmest ikke eksisterende, men uanset dette – det er kanon sjovt – og hårdt.

Der er begrænset plads så tilmelding til Peter på mail petereik@yahoo.dk eller telefon 21325573.

Arrangementet er gratis, men bliver I forhindret efter tilmelding så giv besked.

Vejr i Odder