Standerstrygning d. 5. november 2016

kaiDet var en meget regnfuld og blæsende standerstrygningsdag. Kun Kai, som var iført tørdragt, var klar til en rotur kl. 12.30. Da ingen andre ville med i dag, forlængede han trailerens ”arme” så vi nu kan komme af sted med ordnede forhold for kajakkerne. Da arbejdet var gjort, tog Kai alene ud på årets sidste klubtur. Respekt for det.

Ved godt 15-tiden mødte 8 andre op. Vi tog standeren og derefter kaffe og rigeligt med kage. En hyggelig komsammen i et dejligt varmt klubhus.

Tak for denne sæson, tak for gode ture og mange grin. Tak til kursisterne som gennemførte vores kursus og tak fordi alle gør Hou Kajak Klub til et godt sted at være.

IMG 3112 IMG 3118

Standerstrygning i møgvejr men højt humør :-)

Kl. 18 sluttede vi af med en rigtig god og varm fest i klubhuset. Temaet var Julefrokost. Så her var sildesalat, laks i flere afskygninger, tærter, æbleflæsk, mørbrad, råkoster, fyldte æg, julekage, risalamande og ost.

Humøret var højt og Allan førte ordet da Mikkels rosehat og Margots og Helles kvajehat skulle skifte ejer. Kai var den heldige som overtog Rosehatten, for venlighed og hjælpsomhed og John Korup (selvom han ikke var til stede) fik kvajehatten for sjov skødesløshed med sin kajak på løvspringsturen.

kvajehatrosehat

En dejlig aften i gode venners lag.

Til sidst en oplysning om at Knud Danielsen, en hyggelig og varm ro-ven, er gået bort. Knud døde pludseligt i begyndelsen af oktober. Æret være hans minde.

De bedste ro-hilsner og tak for sæsonen fra
Helle

Vejr i Odder