Arrangementer under 'Hou Kajak Klub'
Lørdag, Oktober 24, 2020
Klubbens lokale arrangementer og klubaftener.

Arrangementsnavn

Klubaften

Klubaften hver tirsdag og torsdag, hvor vi tager en fælles tur med udgang fra klubhuset i Hou havn.

Afhængig af vejr og vind, tager vi en god tur på ca. et par timer.

Tilmeld dig gerne på forhånd på rokort.dk, så andre kan se, at man ikke skal ro alene.

Tirsdag, Oktober 27, 2020 17:00

Torsdag, Oktober 29, 2020 17:00

Tirsdag, November 03, 2020 17:00

Torsdag, November 05, 2020 17:00

Standerstrygnings-rotur

Årets sidste tur for klubbens medlemmer hvor alle kan deltage. Vinterroer kan fortsætte hele året.

Vi sætter i kl. 12 og ror op langs kysten hvis vejret er til det, ellers tager vi den anden vej. En kort tur, så vi kan nå at komme hjem og gøre grejet rent og fortsætte med standerstrygning og spisning i klubhuset.

Tilmelding til rotur på dette link.

Lørdag, November 07, 2020 12:00 - 14:30
Dette arrangement gentages ikke

Standerstrygning og Gullasch suppe

Efter obligatorisk rotur, vil standeren blive taget ned og derefter har festudvalget lavet dejlig varm suppe som afslutning. Kaffe og kage kan medbringes som de foregående år og være et fint punktum for dagen. Vi satser på at hele arrangementet skal foregår på terrassen ved klubhuset.
Af hensyn til indkøb vil vi gerne have tilmelding til suppe partyet. Glæder os til at se Jer ?

Tilmelding til standerstrygning og Gullasch suppe på dette link.

Lørdag, November 07, 2020 15:00
Dette arrangement gentages ikke