Hjarnø Rundt – kursisttur / alle

Dato: Lør. 11 Jul, 2020 8:30 - 17:00
Varighed: 8 Timer, 30 Minutter
Sted: Hjarnø

Da det er en tur særligt for kursister så har kursister fortrinsret til klubbens udstyr.

Vi mødes på havnen i Hou kl. 08.30 og pakker trailer. (Hjemme igen mellem kl. 16 og 17)

Vi pakker kajaktraileren og kører fra klubben over Alrø dæmningen, til den sydvestlige del af Alrø, hvor vi sætter kajakkerne i vandet.

Det bliver en tur, hvor alle kan følge med, og hvor de, der mangler at få de sidste kilometer til frigivelsen, kan hente lidt.

Ved tilmelding på rokort:
Skriv lige om i vil lægge bil til og trække klubtrailer, have 1 eller 2 kajakker med på taget eller transportere 3-4 personer. Kørsel afregnes efter klubreglerne.

Husk at tag tørt tøj med (ingen våde numser i bilerne), Kaffe, VAND og proviant og godt humør medbringes også.

Turleder: John Korup Petersen

Tilmelding på https://rokort.dk