Vejle Fjord

Dato: Lør. 29 Aug, 2020 8:00 - 17:30
Varighed: 9 Timer, 30 Minutter

Vejlefjord bro bred

Vejle Fjord (erstatter Tunø-turen)

Tunø bliver det desværre ikke.
På grund af corona og gratis færgebilletter til øerne har det længe været umuligt at reservere plads til Tunø.

Dato:                  29. august 2020
Starttid: Lørdag kl. 08.00 pakker vi trailer og kører fra Hou Havn.

Sluttid: Lørdag kl. 17.30.

Sværhedsgrad: Som udgangspunkt kan alle frigivne deltage. Der vil forekomme et længere kryds på ca. 2,5 km.

Længde: 21 km - med gode pauser.

Medbring: Mad, drikke og tøj mv. til eget brug. Sikkerhedsudstyr medtages fra klubhuset.

Transport: Klubtrailer samt private biler. Udgifterne deles jf. klubregler.
Kørsel i egne biler sker alt efter corona reglerne på dette tidspunkt.

Turleder:             John Korup Petersen

Da det er mange år siden, vi sidst har roet på Vejle fjord (2011), skal vi prøve igen.

Denne gang sætter vi i fra Daugård strand ved Hedensted og ror mod Vejle by. Starter evt. med en kop morgenkaffe her.

Efter ca. 8 km lander vi ved Albuen v/Tirsbæk strand hvor vi spiser den lækre madpakke og måske et stykke kage.

Videre under broen og ind for at se de flotte ”bølgehuse”. Et lille kryds over til sydsiden og under broen igen. Langs Munkebjergskovene ror vi og finder en plads til kaffepause ved Saltbækvig – Befrielsens stenen. Ved Sellerup pynt, her tager vi tilløb til det store kryds på ca. 2,5 km tilbage til Daugård Strand.

Alt efter vejr og vind, kan ruten ændres i sidste øjeblik.

Tilmelding sker på www.rokort.dk

Søg i kalender