Fællestur - Skanderborg Sø

Dato: Fre. 30 Apr, 2021 16:00

Skanderborg Sø

Dato:                  30. april 2021
Starttid: Fredag kl. 09.15, pakket og klar til afgang fra Hou kajakklub. Mød op ca. 08.45. Fordeling i biler bedes ske under hensyntagen til Coronasituationen.

Sluttid: Fredag kl. 16.00.

Sværhedsgrad: Som udgangspunkt kan alle deltage. Tempoet vil være let til mageligt.

Længde: 20 kilometer.

Medbring: Mad, drikke og tøj mv. til eget brug. Sikkerhedsudstyr medtages fra klubhuset.

Transport: Klubtrailer samt private biler. Udgifterne deles.

Turleder:             Allan Petersen.

Fra Hou Havn køres der til Vestermølle ved Skanderborg sø (Oddervej ca. 80), hvor vi kan parkere nogenlunde tæt på søen.

Ca. klokken 10 sætter vi i vandet og lader vind og vejr bestemme, hvilken retning vi ror rundt i søen. Der vil blive indlagt pauser, hvor dette er muligt.

Der vil være mulighed for at ro omkring diverse øer, op i diverse søer, kigge på flotte ejendomme med meget mere. Skal vi holde os inden for de 20 kilometer, vil vi ikke komme hele søen rundt. Men vi finder nogle steder, som vi må have til gode til en anden gang.

Vel tilbage ved Vestermølle vil der, efter endt pakning af grej, kunne nydes eventuelle rester af kaffe med mere.

Bindende tilmelding: 26. april 2021. Tilmelding på www.rokort.dk

NB! Afhængig af vejret turen kunne aflyses eller blive lagt til et andet sted. Endvidere vil der pga. Corona kunne blive begrænsninger i antal deltagere.

skborg soe april 1

skborg soe april 2