Flad visning

Tor. 2 Jul, 2020

Klubaften (Tor. 2 Jul, 2020 18:00)

Klubaftner starter op lidt sent i år. Det bliver dog pga. Corona med nogle lidt anderledes regler: Pt er der jo et max. antal på 10 personer (inkl rovagten) så der kan kun komme 9 personer med. Man skal derfor tilmelde sig på rokort og være blandt de 10 første for at være sikker på at kunne komme med. Det er stadig muligt at komme med uden tilmelding, men så vil man komme med på ”chancen” – dvs kun hvis der er pladser tilbage når dem der er tilmeldt er kommet.

Det er klart, at der kan komme justeringer hvis reglerne for forsamlinger ændres – vi håber alle at antallet sættes op i starten af juni, men alle ture vil blive lagt op på rokort.dk snarest og vi vil gerne opfordre at man bruger rokort og tilmelder sig også selvom reglerne ændres.

Hvis man er tilmeldt, men bliver forhindret så meld fra på rokort så tidligt som muligt, så andre ikke tror, at turen er fuldt optaget.

Tir. 7 Jul, 2020

Klubaften (Tir. 7 Jul, 2020 18:00)

Tor. 9 Jul, 2020

Klubaften (Tor. 9 Jul, 2020 18:00)

Lør. 11 Jul, 2020

Hjarnø Rundt – kursisttur / alle (Lør. 11 Jul, 2020 8:30 - 17:00)

Da det er en tur særligt for kursister så har kursister fortrinsret til klubbens udstyr.

Vi mødes på havnen i Hou kl. 08.30 og pakker trailer. (Hjemme igen mellem kl. 16 og 17)

Vi pakker kajaktraileren og kører fra klubben over Alrø dæmningen, til den sydvestlige del af Alrø, hvor vi sætter kajakkerne i vandet.

Det bliver en tur, hvor alle kan følge med, og hvor de, der mangler at få de sidste kilometer til frigivelsen, kan hente lidt.

Ved tilmelding på rokort:
Skriv lige om i vil lægge bil til og trække klubtrailer, have 1 eller 2 kajakker med på taget eller transportere 3-4 personer. Kørsel afregnes efter klubreglerne.

Husk at tag tørt tøj med (ingen våde numser i bilerne), Kaffe, VAND og proviant og godt humør medbringes også.

Turleder: John Korup Petersen

Tilmelding på https://rokort.dk

Tir. 14 Jul, 2020

Klubaften (Tir. 14 Jul, 2020 18:00)

Tor. 16 Jul, 2020

Klubaften (Tor. 16 Jul, 2020 18:00)

Lør. 18 Jul, 2020

Aarhus Bugt (Lør. 18 Jul, 2020 8:00)

Fællestur Aarhus Bugt

Turleder: Kai Boisen

Tilmelding og yderligere info på https://rokort.dk 3 uger før tur.

Tir. 21 Jul, 2020

Klubaften (Tir. 21 Jul, 2020 18:00)

Tor. 23 Jul, 2020

Klubaften (Tor. 23 Jul, 2020 18:00)