Flad visning

Tir. 3 Nov, 2020

Klubaften (Tir. 3 Nov, 2020 17:00)

Klubaften hver tirsdag og torsdag, hvor vi tager en fælles tur med udgang fra klubhuset i Hou havn.

Alle frigivne medlemmer kan være med.
Afhængig af vejr og vind, tager vi en god tur på ca. et par timer.

Tilmeld dig gerne på forhånd på rokort.dk, så andre kan se, at man ikke skal ro alene.

Tor. 5 Nov, 2020

Klubaften (Tor. 5 Nov, 2020 17:00)

Alle frigivne medlemmer kan være med.
Afhængig af vejr og vind, tager vi en god tur på ca. et par timer.

Lør. 7 Nov, 2020

Standerstrygnings-rotur (Lør. 7 Nov, 2020 12:00 - 14:30)

OBS: Grundet nye Covid-19 restriktioner, er der obligatorisk tilmelding til denne tur. Hvis flere end 10 tilmeldte, vil man skulle deles op i hold, så der max. er 10 i én gruppe.

Årets sidste tur for klubbens medlemmer hvor alle kan deltage. Vinterroer kan fortsætte hele året.

Vi sætter i kl. 12 og ror op langs kysten hvis vejret er til det, ellers tager vi den anden vej. En kort tur, så vi kan nå at komme hjem og gøre grejet rent og fortsætte med standerstrygning og spisning i klubhuset.

Tilmelding til rotur på dette link.

Søg i kalender

Leveret af JCal Pro - Joomla kalender