Nyt medlem?

Vil du gerne ro tur- eller havkajak er Hou Kajak Klub stedet for dig. Vi optager nye uerfarne roere hvert år fra februar til april.
Nye roere skal gennemgå et kursus hvor sikkerhed og teknik gennemgås grundigt. Formålet er, at give roerne viden og erfaring, så de senere er i stand til at ro på egen hånd. Efter bestået eksamen, som typisk er i juni måned, og du har roet mindst 75 km i indeværende sæson samt bestået en svømmeprøve, vil du blive frigivet og du kan ro på egen hånd.

Download pdf-dokument vedr. Frigivelseskursus her

Download indmeldelsesblanket her - som enten word- eller pdf-dokument:
word-dokument - pdf-dokument

Hvis du allerede er frigivet kajakroer fra en anden roklub, kan du naturligvis blive medlem uden at skulle gennemgå kursus.

Læs også klubbens velkomsthilsen til nye medlemmer.

Kontingent pr år:

Senior (Aktiv roer o/25 år): 800,- kr.
Junior (Aktiv roer u/25 år): 400,- kr.
Under 25 år med forælder i foreningen:  100,- kr.
Passivt medlem/gæstemedlem: 300,- kr.

Andet:

Bådplads: 400,- kr.
Kajakkursus: 1.000,- kr. (deltagelse kræver medlemskab)

Betaling af kontingent, kursus m.m. skal sættes ind på Hou Kajak Klub's konto i Nordea:
Reg.nr.: 1944
Kontonr.: 8969 475 678

Kassereren vil blive meget glad for:

• Korte, korrekte informationer sammen med indbetalingen (navne; bådplads, barn, junior, passiv).
  • Korrektion af evt. kontakt-oplysninger.

Kontakt kasseren Peter Sørensen eller formanden Helle Randrup, hvis du har spørgsmål vedr. medlemskabet.

Leje af kajak – i alt op til 7 dage

Udover de 2 dage (48 timer) det altid er tilladt at disponere over en kajak, er der mulighed for at leje kajakken i yderligere 5 dage, så man kan have kajakken til rådighed i sammenlagt 7 dage.

Leje aftales med klubbens formand. Derefter reserveres kajakken i rokort.dk, hvor der i beskrivelsen noteres, at kajakken lejes jf. klubbens lejeordning og at det er aftalt med klubbens formand.

Det koster 50 kroner, per kajak, per dag, ud over de første 48 timer; som betales til klubbens konto:
Reg.nr: 1944
Kontonummer: 8969 475 678

Et klubmedlem kan leje én kajak.

Der lejes max 2 kajakker ud ad gangen (for at sikre at der altid er klubkajakker nok i bådhuset).

Traileren lejes IKKE ud.

Lejeordningen kører indtil videre som en forsøgsordning.