Ønsker du at melde dig ind - og evt. tilmelde dig begynderkursus, hvis du ikke har roet før - så er du landet det helt rigtige sted.

Udfyld formularen herunder og send den af sted; du vil så blive kontaktet af én fra bestyrelsen inden længe.

Begynderkursus*

Har du brug for et begynderkursus, afholder Hou Kajak Klub dette én gang hvert år. Afhænging af antal tilmeldte kursister, vil der blive oprettet 2 kursushold - et mandags- og et onsdagshold. Begge aftener er der kursus fra kl. 18 (omklædt og klar) til ca. kl. 21. Altså tre timers kursus én gang ugentlig. Inden kursusstart vil der være "kajaktilvænning" i svømmehal. Læs i øvrigt pdf-dokumentet om frigivelseskursus.

Læs i øvrigt mere om medlemskab og priser på siden "Medlemskab".

*OBS: Begynderkursus 2022 er allerede nu fuldt booket. Tilmelder du dig herunder vil du kunne komme på venteliste til kurset, som planlægges til at starte april 2022.


  
  1. Jeg bekræfter, at jeg under mit medlemskab vil overholde klubbens vedtægter, ordensreglement og instruktionsbetingelser samt klubbens bestemmelser i øvrigt.

  2. Som klubmedlem er jeg villig til at deltage i udførelsen af de opgaver, der nødvendigvis hører til klubbens daglige drift dvs. vedligeholdelse af materiel, hus etc.

  3. Jeg bekræfter også, at jeg ikke lider af sygdomme, der vil kunne medføre lammelse og/eller bevidstløshed.

Næste i kalenderen

Vis hele kalenderen

STOP OLIEN

Bliv havmiljøvogter og stop olien