Kajakpolo i Vandhalla

Så er der igen mulighed for at prøve kræfter i den ædle sport – kajakpolo.

Alle kan være med – ud over at det vil være en fordel at være en vandhund og et legebarn, så er det bare at stille op og få støvet kajak færdighederne af.

Tid og sted: Vandhalla i Hou – 2. Februar 2019 – vi mødes kl 14.30

Læs mere: Kajakpolo i Vandhalla

Kære alle i Hou Kajak Klub.

Så blev standeren strøget lørdag d. 4. november 2018.

9 friske roere roede, i den lune efterårsvind, 8-9 og 10 km. En dejlig men hård tur langs kysten.
Kl. 15 blev standeren strøget og efterfølgende drak vi kaffe – som altid med kage - i klubhuset. Dagen sluttede af med, at 25 glade medlemmer spiste og drak lækker italiensk mad og ikke mindst tiramisu til dessert. Allan og Peter stod for hovedretterne, som bestod af ministronesuppe og hjemmelavede pizzaer. Alt foregik i stearinlysenes skær da der var gået en sikring til lyset i huset. Meget hyggeligt.
Tak for en dejlig fest med glade nye roere, dygtige instruktører og alle os andre.
Rosehatten gik i år til instruktør Finn (hvis Peter kan finde den) og kvajehatten til Kai (gad vide hvorfor han fik den?).

Læs mere: Sæsonafslutning 2018

IMG 4280Tak til alle, som trodsede vind og bølger i går til årets standerhejsning. Det var en vild tur i 10 sek. meter med meget lange arme og vandgang som en god sæsonstart.

Og sikke et flot fremmøde til standerhejsning, kaffe, chokoladekage, småkager, færøske lakridskugler, romkugler, boller og snolder. Masser af kaffe, te og en lille chillibjesk.

Alt dette blev indtaget i vores nye hus. Og her var plads til os alle. En kæmpe stor TAK skal lyde til Kai og Orla, som har lagt mange timer og kræfter i arbejdet. Vi har fået et super dejligt nyt klublokale med plads til langbænk og små borde til hygge.

Kajakkerne er fordelt på de to rum, så klubbens kajakker er i det midterste rum og de private i rummet til højre. Alle, der var på venteliste, har nu fået en plads. Når det bliver varmt nok, kommer vores logo op på portene. Tak til Peter for at få dem lavet. Dejligt, at Henrik er ved at installere og færdiggøre div. el-installationer i huset - det bliver godt.

Også tak til Johs og SVALK, som har sponsoreret mange materialer til alt det nye. Der vil senere blive afholdt et mere officielt indvielsesarrangement af det nye hus.

Thomas har valgt at stoppe med bestyrelsesarbejdet, hvor han har været med fra opstart i klubben. I den anledning takkede vi ham med en lille erkendtlighed. Thomas fortsætter som tovholder for instruktører og instruktørudvalget.

Med det vil jeg håbe, at vi får en rigtig god sæson på havet og alle får glæde af den ekstra plads vi nu har fået.

Husk at roaftnerne nu er begyndt og sædvanen tro er det tirsdag og torsdag, hvor vi sætter i kl. 18.

Helle

Se flere billeder fra standerhejsningen her.

Leje af kajak – i alt op til 7 dage

Udover de 2 dage (48 timer) det altid er tilladt at disponere over en kajak, er der mulighed for at leje kajakken i yderligere 5 dage, så man kan have kajakken til rådighed i sammenlagt 7 dage.

Leje aftales med klubbens formand. Derefter reserveres kajakken i rokort.dk, hvor der i beskrivelsen noteres, at kajakken lejes jf. klubbens lejeordning og at det er aftalt med klubbens formand.

Det koster 50 kronerper kajakper dag, ud over de første 48 timer; som betales til klubbens konto:
Reg.nr: 1944
Kontonummer: 8969 475 678

Et klubmedlem kan leje én kajak.

Der lejes max 2 kajakker ud ad gangen (for at sikre, at der altid er klubkajakker nok i bådhuset).

Traileren lejes IKKE ud.

Lejeordningen kører indtil videre som en forsøgsordning.

En succes skal gentages.

Kom med i Vandhalla og prøv kajakpolo. Lørdag d. 3. marts. Vi mødes kl 14.30 og hjælpes ad med at finde grej frem.

Der er max 10 deltagere og er vi flere kommer de sidste på venteliste så meld gerne fra i god tid hvis du er tilmeldt men må melde fra.

IMG 1971

Vi skal selv stå for det hele, så der vil være lidt praktiske opgaver vi må deles om både før og efter.

Læs mere og tilmeld dig på www.rokort.dk