Nyheder

Stort tillykke til de seje kursister, der kom igennem prøverne i denne uge, og held og lykke med de forestående prøver til jer, der var forhindrede.

Det har været et kursusår, hvor I er blevet særligt udfordret af vind og vejr, og I har kæmpet bravt. Nu mangler der bare de 75km, så vi glæder os til at se jer på vandet.

Hjertelig velkommen i klubben!

Læs mere: Tillykke til årets kursister

Havnens dag, lørdag d. 11. juni 2022

Hyggelig solskinsdag på havnen.

Som en lille oase mellem hoppeborg, krabbeløb, havnerundfart, røgede lækkerier og skål og udskænkning bød vores klub på kaffe og kage og en lille kajaksnak for interesserede.

Der var rednings- og rulleshow og fremvisning af kajakker og udstyr, og midt i det hele kom mandagskursisterne hjem fra en længere tur på havet og var godt kaffetørstige.

Her et par billeder fra dagen, taget af Joan:

Havnens dag 2022

Se flere billeder fra Havnens dag 2022

Nu er en fin ny stander blevet hejst i Hou Kajakklub, og vi ønsker alle et fantastisk roår. Allerede fra på tirsdag begynder klubaftenerne, og vi glæder os til at vi nu skal se hinanden på vandet. Husk kaffe og andet godt. Nedenfor kan du læse talen, der blev holdt ifm. med standerhejsningen. Her blev der bl.a. givet en stor tak fra klubben til Claus, Helle, Jørgen og Peter for alt det arbejde, de frivilligt har lagt i klubben.

Tale til Standerhejsning i Hou Kajak Klub 2022

Nu er det blevet forår, selvom vinden og temperaturen kunne tyde på noget andet, og der er blevet taget hul på en ny rosæson. Tre gæve roere, Allan, Tove T og Carsten R skød sæsonen i gang og kæmpede sig 10 km gennem bølgerne. Det er så første tur ud af forhåbentligt rigtig mange i denne sæson.

Der er allerede blevet roet over 1000 kilometer hen over vinteren. Og derudover har vinteren budt på andre aktiviteter. En del har øvet rul og redninger i svømmehallen, mens andre har siddet mere tørt og snittet løs på nye træpagajer.

Læs mere: Standerhejsning - talen

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Hou Kajak Klub

Mandag den 28. februar 2022 kl. 19.00 i sejlklubbens klubhus på Hou havn

Dagsorden:

1. hou-kajakklub-logoValg af dirigent og referent.
  2. Bestyrelsens beretning.
  3. Evt. beretninger fra udvalg.
    1. Instruktørudvalg.
    2. Båd- og husudvalg.
    3. Festudvalg.
    4. Tur- og aktivitetsudvalg.
  4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse.
  5. Kassereren fremlægger budgettet for det kommende år.
  6. Fastsættelse af kontingent og gebyrer.
  7. Behandling af rettidigt fremsendte forslag:
    1. Forslag skal fremsendes til formanden på e-mail: formand@hou-kajakklub.dk senest 14 dage før generalforsamlingen.
  8. Forslag fra bestyrelsen
  9. Valg til bestyrelsen.
    1. Valg til bestyrelsen.
      1. Allan Petersen og Peter Sørensen er på valg.
    2. Valg af bestyrelsessuppleant.
    3. Valg af revisor.
    4. Valg af revisorsuppleant.
  10. Valg til tillidsposter og deltagelse i udvalg.
    1. Medlemmerne opfordres til at deltage aktivt i udvalg efter interesse.
      1. Tovholder for instruktørudvalget
      2. Tovholder for båd/husudvalg
      3. Tovholder for festudvalg
      4. Tovholder for turudvalget
    2. Medlemmer, der ikke ønsker at fortsætte i et udvalg, bedes give formanden besked inden generalforsamlingen.
  11.  Eventuelt.

Download indbydelse til generalforsamling i pdf her: pdfhkk_20220228_indkaldelse_ordinaer_generalforsamling.pdf

Syv seje roere satte kursen mod nord på sæsonens sidste rotur. Et par timer senere fik de aftørrede kajakker et sidste puf ind i “hængekøjen” til en god vintersøvn.

Standeren blev taget ned, og mens Allan sagde bevingede ord om den forgangne sæson, - at det har været et rigtig godt roår og noget om forventningerne til næste sæson, - silede regnen stille ned på de kolde hjemvendte. Et varmt klubhus ventede med dampende kaffe og et bord fyldt med søde sager, hjemmebagt og hjemmebragt, og snakken gik.

Snakken fortsattet uhindret og med fornyet styrke om aftenen til standerstrygningsfesten. Den ene himmelske ret fulgte den næste og bød på alt fra skaldyr og grillet dyrekølle til en overdådig gateau marcel.

Traditionen tro nørdede rom-connaisseurerne  igennem, og kvajehatten blev overdraget til en ny ejer, der har gjort sig fortjent til at bære den. En hyggelig aften med fantastisk dejlige mennesker.

Tak for en god sæson.

Herunder et par billeder fra dagen:

20211113 120802

Læs mere: Standerstrygning 2021

Kalender pt. tom Vis hele kalenderen

RSS Feeds