Nyheder

Vil du gerne kunne ro videre i kajakken, når sæsonen er slut? Så skal du have EPP2-bevis samt have roet min. 200 km siden standerhejsning før du kan gå op til vinterprøve og bestå denne.

I år var 7 roere tilmeldte til vinterprøven sidst i oktober og disse har alle bestået og er nu klar til at ro hele året 😀

Stort Tillykke til:

- Svend Christensen
- Søren Christensen
- Hanne Skafte
- Peder Dahl-Nielsen
- Nils Hoelgaard
- Kristian Baasch Thomsen
- Tove Therkildsen

Tak til Kiwin og Finn, som har trænet og eksamineret de 7 roere. Herunder lidt billeder fra dagen

IMG 20201101 104859797

Læs mere: Vinterroere – nu 7 nye i klubben

Aflysning af standerstrygningstanderstrygning2014 02

Covid-19 vil desværre ikke helt slippe sit tag i os, så alle er stadig udfordret på mange måder.

Med de senest udmeldte retningslinjer fra statsministeren, har klubben set sig nødsaget til, at

aflyse den planlagte standerstrygning m. gullaschsuppe, d. 7. november kl. 15.

Årets sidste rotur vil stadig kunne foregå på dagen - d. 7. november kl. 12. Der er tilmelding på rokort.dk. I skrivende stund er der 10 tilmeldte. Hvis flere tilmelder sig, vil man blive opdet i flere hold, så max. 10 ad gangen klargører kajakker, sætter i vandet og ror af sted. Dernæst kan næste hold klargøre, sætte i vandet og ro af sted. Husk i iøvrigt, at holde god afstand - både ude og inde - max. antal inde i klubhuset ad gangen er 2 personer ;-)

kursus2020 igangEfter lidt forvirring pga Corona regler/retningslinier der hele tiden blev ændret, er det endelig lykkes at komme i gang med årets kursister – første hold stævnede ud 18/5 så vi får en flok nye roere klar i slutningen af juni.

Svømmehallen var ikke mulig i år igen pga Corona, så vi startede i havet med det samme.

Pøj pøj med kurset og vi andre – ikke instruktører - glæder os til at møde medlemmer på fællesturene.

P.b.v Peter

faellesroning og rovagter 2020

Corona har jo givet mange udfordringer og dermed også for kajakklubben.

Vi åbner nu op for vores normale fællesroning tirsdage og torsdage med rovagter til og med juli. Vi starter op tirsdag d. 26/5 kl 18.

Det bliver dog pga. Corona med nogle lidt anderledes regler: Pt er der jo et max. antal på 10 personer (inkl rovagten) så der kan kun komme 9 personer med. Man skal derfor tilmelde sig på rokort og være blandt de 10 første for at være sikker på at kunne komme med. Det er stadig muligt at komme med uden tilmelding, men så vil man komme med på ”chancen” – dvs kun hvis der er pladser tilbage når dem der er tilmeldt er kommet.

Det er klart, at der kan komme justeringer hvis reglerne for forsamlinger ændres – vi håber alle at antallet sættes op i starten af juni, men alle ture vil blive lagt op på rokort snarest og vi vil gerne opfordre at man bruger rokort og tilmelder sig også selvom reglerne ændres.

Hvis man er tilmeldt, men bliver forhindret så meld fra på rokort så tidligt som muligt, så andre ikke tror, at turen er fuldt optaget.

P.b.v. Peter Sørensen

Standeren er hejst

Så blev det dagen, lørdag d. 4. april 2020, hvor sæsonen skulle i gang. Coronaen er over os og derfor blev det i år en lidt anderledes standerhejsning.

Normalt vil dagen lægge ud med en fællestur kl. 12 og standerhejsning kl. 15, efterfulgt af kaffe og kage i klubhuset på havnen. Det var på forhånd blevet besluttet, at dagens standerhejsning ville blive udført uden tilhørere, fællestur, kaffe og kage. Til stede på havnen var kun formand Helle og Orla. Jørgen var med som fotograf. Tove Blois kom også forbi da hun og Helle skulle ro en tur sammen. Alt foregik med behørig afstand til hinanden.

Formandens tale skal I ikke snydes for. Som lovet tidligere er her den virtuelle standerhejsning for 2020 - vi ønsker alle en dejlig sæson 2020.

RSS Feeds