Hou Lystbådehavn

Havnens dag d. 2. juni kl. 13

Foreninger i Hou Lystbådehavn holder åbent hus og laver aktiviteter fra kl. 13.00 til 16.00. Det blå flag hejses kl. 13.00 I Informations teltet ved Havnekontoret er alle foreninger repræsenteret.

Hou Matchrace Center - sejler matchrace i havnebassinet med 5 J-80 både. HMI elever deltager sammen med skippere fra Hou Matchrace.

Hou Bådelaug - Laver juniorsejlads, windsurfing… kom og prøv

Dykkerklubben Vandhundene – Laver aktiviteter for børn og voksne På havnens dag tilbyder klubben gratis flaskefyldning.

Kajakklubben – Stiller de nyeste kajakker frem, og laver opvisning i havnebassinet. Kom og få en prøvetur.

Odder Brandvæsen – Kommer med deres nye redningsbåd, og fortæller om redning til søs. De vil også lave opvisning med den store vandsprøjte i samarbejde med Dykkerklubben.

Hou Maritime Idrætsefterskole – Elever fra HMI er klar ved deres bådebro og fortæller om livet på skolen, de deltager også i Matchrace.

FerniseringVignir Jóhannsson har skænket havnen et stort flot maleri. På havnens dag sælges der tryk af kunstværket i signeret udgave.

Hou Lystbådehavn er vært med lidt til ganen. Levende musik

HÅBER VI SES !!