Kom med på et besøg i Søværnets Operative Kommando (SOK), Operationscenter, Havreballeskoven i Aaarhus
onsdag d. 12. marts 2014 kl. 20.30

Medlemmer af Hou Kajakklub har nu muligheden for at komme på besøg i SOK's Operationscenter, som er lokaliseret i Havreballeskoven v. Marselis i Aarhus, d. 12/3-14 kl. 20.30.

Det skal bemærkes, at SOK kun kan modtage besøg som aftalt af max. 25 personer.

Operationscenteret er placeret i en bunker og det er ikke tilladt at medbringe mobiltelefon i bunkeren under besøget, og det skal anføres at såfremt der skulle opstå en nødsituation der kræver brieferens tilstedeværelse, kan besøget annulleres/afbrydes med kort varsel.

Tider for besøget:

20:30 Ankomst til Søværnets Operative Kommando, (SOK), Operationscenter, Carl Nielsens Vej, Havreballeskoven, Århus.
          Velkomst og orientering vedrørende SOK & JRCC opgaver.
          Pause (Forfriskninger kan købes i automat).
          Fremvisning af SOK O-RUM og JRCC efter stabsvagtens bestemmelser.
          Afsluttende spørgeperiode.
22:00 Besøg afsluttet.

Tilmelding (efter først-til-mølle princippet) til Orla senest d. 3. marts på mail: OrlaRas@gmail.com eller telefon 2927 1132.

Se/download aftenenes program ved SOK: Klik her.