Ny formand hejser standerenI dag startede den nye ro sæson 2014 som blev skudt i gang med 6 raske roere som trodsede det blæsende april vejr.

standerhejsning 2Af- og tilgående formandKl. 15 blev standeren hejst af Jeres nye formand, undertegnede, som er både glad og beæret over at have fået dette hverv for verdens bedste ro klub. Jeg håber at kunne løfte opgaven lige så godt som Orla har gjort det gennem snart mange år. Tak for de søde tilkendegivelser jeg fik i dag.

Derefter var der igen et overdådigt kaffebord hvor 13 medlemmer var mødt frem.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme på havet, i søer og å i løbet af de næste mange måneder og håber at rigtig mange vil følge trop, enten med klubben, i små grupper eller nyde stilheden alene.

standerhejsning 3Standerhejsning 2014

Ro-aftnerne starter op på tirsdag d. 15 april, hvor vi sætter i kl. 18 som vi plejer.

Også et velkommen til nye medlemmer i klubben, Tove Oldam og Peter van Gils, Ellen Lind og Klaus Markmann Jensen.

Rigtig god påske.

Helle