standerstrygning2014-02

Kære alle medlemmer og familier.

Så er sæsonen slut for i år.

Mange tak for en rigtig hyggelig standerstrygningsdag og -aften.

standerstrygning2014-07Lørdag d. 8. nov. kl. 12.30 tog Orla, Allan P, Kai og jeg ud på den sidste tur. Kim kom forbi for at sende os af sted. Vi tog 10 km i god vind fra sydsydøst op nord på. En tur som gav røde kinder og god appetit til det skønne kagebord kl. 15.05 i klubhuset efter at standeren var blevet strøget præcis kl. 15.00. Atter i år var en del kommet forbi med smil, kaffe og kage.

standerstrygning2014-11

Kl. 19 havde festudvalget inviteret til afslutningsfest og 25 glade folk mødte op hvorefter formanden takkede for i år, bød nye medlemmer velkomne og ønskede tillykke til de 5 nye roere som har gennemført årets kursus og de 75 km.

standerstrygning2014-16Herefter var der en overdådig buffet, hyggeligt samvær og gode turbeskrivelser som måske blev mere fantastiske som aftenen skred frem…. . Orla og Kai gav Rosehatten og Kvajehatten videre til dette års udvalgte.

Med dette vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle en rigtig god vinter og vi glæder os til at se jer igen, om ikke før, så til standerhejsningen i april 2015. Der vil blive sendt meddelelse ud til alle når datoerne for vinteraktiviteterne i svømmehallen er klar.

Med løftet pagaj

Helle.