IMG 4280Tak til alle, som trodsede vind og bølger i går til årets standerhejsning. Det var en vild tur i 10 sek. meter med meget lange arme og vandgang som en god sæsonstart.

Og sikke et flot fremmøde til standerhejsning, kaffe, chokoladekage, småkager, færøske lakridskugler, romkugler, boller og snolder. Masser af kaffe, te og en lille chillibjesk.

Alt dette blev indtaget i vores nye hus. Og her var plads til os alle. En kæmpe stor TAK skal lyde til Kai og Orla, som har lagt mange timer og kræfter i arbejdet. Vi har fået et super dejligt nyt klublokale med plads til langbænk og små borde til hygge.

Kajakkerne er fordelt på de to rum, så klubbens kajakker er i det midterste rum og de private i rummet til højre. Alle, der var på venteliste, har nu fået en plads. Når det bliver varmt nok, kommer vores logo op på portene. Tak til Peter for at få dem lavet. Dejligt, at Henrik er ved at installere og færdiggøre div. el-installationer i huset - det bliver godt.

Også tak til Johs og SVALK, som har sponsoreret mange materialer til alt det nye. Der vil senere blive afholdt et mere officielt indvielsesarrangement af det nye hus.

Thomas har valgt at stoppe med bestyrelsesarbejdet, hvor han har været med fra opstart i klubben. I den anledning takkede vi ham med en lille erkendtlighed. Thomas fortsætter som tovholder for instruktører og instruktørudvalget.

Med det vil jeg håbe, at vi får en rigtig god sæson på havet og alle får glæde af den ekstra plads vi nu har fået.

Husk at roaftnerne nu er begyndt og sædvanen tro er det tirsdag og torsdag, hvor vi sætter i kl. 18.

Helle

Se flere billeder fra standerhejsningen her.