Standerhejsning

Så blev det forår og vi skal atter i gang med en ny ro-sæson i Hou Kajak Klub.

Lørdag d. 6/4 kl. 12 sætter vi i ved broen og ror årets første tur (med mindre man er vinterroer), nord eller syd alt afhængig af vejr og vind.

Vi starter stille op med 10 km, så armene kan få rystet vinterens rust af.

Vel inde igen og når kajakkerne er på plads, ved ca. 15-tiden, sætter vi den nye stander og ønsker hinanden et godt nyt ro-år. Herefter drikker vi den medbragte kaffe og spiser (måske hvis nogen har med) kage, i vores eget bådhus. Hvis vejret er træls rykker vi ind i klubhuset eller op på terrassen.

Hvis ikke tiden er til at ro, er alle velkommen til kaffe og standerhejsning kl. 15.

Efterfølgende er der almindelig ro-aftner tirsdage og torsdage med isætning kl. 18.00. Ingen rovagter før til midt maj da alle jo er frigivne roer.

Ro-aftnerne kommer på rokort.dk løbende og fællesturene kommer på 3 uger før de afholdes.

Håber at I har lyst til at være med til at åbne sæsonen 2019.

rokvinde

De bedste ro-hilsner og med løftet pagaj

Helle