Standerstrygning 2. nov. 2019

20191102 150236Standeren stryges efter en god sæson 2019Stander strygning for Hou kajak Klub blev atter en hyggelig eftermiddag med masser af kaffe og kage.

6 roere havde trodset regn og blæst og sluttede sæsonen af med 8 km. En enkelt måtte i vandet.

Kl. 18.30 havde vi en dejlig aften med lækker mad og dessertbord. Tak for god deltagelse.

Årets ”kvajehat” tilfaldt Kiwin da han havde gået ”planken ud”. Kiwin gik med kajak og Martin på bådebroen, snakkede og så ikke at broen endte hvorefter han gik direkte ud i frit fald….. J

Årets ”rosehat” tilfaldt Thomas for hans gode tale- og instruktions egenskaber over for nye kursister. Thomas fik skabt en tryghed og glæde for nye kursister i svømmehallen. Tillykke til begge to.

Tillykke til årets nye roer og vinterroere.

Herefter venter vi på godt vinter rovejr for klubbens vinterroer.

Næste arrangementer er svømmehal i 2020. Tider står på hjemmesidens kalender og Generalforsamlingen i slut februar.

Se flere billeder fra standerstrygningen i galleriet her.