Fur rundt 2018 - Limfjordens perle.

Dato:                  29. juni – 1. juli 2018
Starttid: Fredag Kl. 15.30, pakket og klar til afgang fra Hou kajakklub. Køretid ca. 3 timer. Mød op kl. 15.00 til pakning.
Sluttid: Søndag eftermiddag.
Sværhedsgrad: Alle frigivne kan deltage i en eller flere ture. Der kan blive tale om større kryds – f.eks. til Livø. Det kan blive nødvendigt at dele holdet op.
Længde: 23-25 km øen rundt, hvis vejret tillader det. Op til 40 kilometer, hvis Livø skal besøges. Der er mulighed for kortere ture. Kryds på 4 kilometer.
Medbring: Evt. telt, sovepose, tøj mv. til eget brug. Sikkerhedsudstyr medtages fra klubhuset.
Transport: Klubtrailer samt private biler. Udgifterne deles i henhold til klubbens retningslinjer.
Mad:                   Fælles indkøb – udgifterne deles.
Turleder: Allan Petersen.

Fredag aften, tager vi ud at spise et eller andet sted – Jeg håber, at vi igen i år har en yderst erfaren og kompetent ro-entusiast på sagen.
Lørdag vil der være fælles madlavning m.m. morgen og aften. Der vil blive købt ind til at kunne lave en madpakke til turen rundt om Fur / Kryds til Livø.

Søndag vil der være fælles madlavning m.m. morgen. Herefter står alle muligheder åbne. Der kan ros en tur modsat rundt om Fur, køres rundt og se lidt andet af øen, eller hvad vi nu har lyst til.

I år er der ingen reklamer. Vi har nok efterhånden fortalt de fleste om Fur. Ellers så sig til, så kan alle, der tidligere har deltaget komme med deres oplevelse af Fur.

Vi tager færgen til Stenøre, hvor vi har lejet hytten. Hytten er helt ny renoveret og kan huse 7 personer indendørs. I hytten er der de nødvendige faciliteter. Pris p.t. 60 kr. pr. overnatning. Hytten ligger lige i vandkanten med egen bro til isætning. Afhængig af antal tilmeldte, kan det blive nødvendigt, at nogen tager telt med.

Turene planlægges efter et kig på vind og vejr.

Bindende tilmelding: 10. juni 2018 via rokort.dk. Efter tilmelding vil der blive sendt en opgaveliste til deltagerne, hvor man kan byde ind på forskellige ting, som indkøb m.m.

Tilmelding til: Allan Petersen på petersen.hou@gmail.com eller på telefon 20 42 66 72.

Billederne nedenfor er fra 2006. Nyere billeder kan ses på vores hjemmeside.

picture1 picture2

Download/se ovenstående som pdf-dokument her.