Fur rundt 2019 - Limfjordens perle.

Dato:                  28. - 30. juni 2019
Starttid: Fredag Kl. 15.30, pakket og klar til afgang fra Hou kajakklub. Køretid ca. 3 timer. Mød op kl. 15.00 til pakning.
Sluttid: Søndag eftermiddag/aften.
Sværhedsgrad: Alle frigivne kan deltage i en eller flere ture. Der vil / kan blive tale om større kryds – f.eks. til Livø eller Løgstør. Det kan blive nødvendigt at dele holdet op.
Længde: 23-25 km øen rundt, hvis vejret tillader det. Op til 40 kilometer, hvis Livø eller Løgstør skal besøges. Der er mulighed for kortere ture - evt. på egen hånd.
Medbring: Evt. telt, sovepose, tøj mv. til eget brug. Sikkerhedsudstyr medtages fra klubhuset.
Transport: Klubtrailer samt private biler. Udgifterne deles i henhold til klubbens retningslinjer.
Mad:                   Fælles indkøb – udgifterne deles.
Turleder: Allan Petersen.

Fredag aften, tager vi ud at spise et eller andet sted.

Lørdag vil der være fælles madlavning m.m. morgen og aften. Der vil blive købt ind til at kunne lave en madpakke til turen rundt om Fur / Kryds til Livø.

Søndag vil der være fælles madlavning m.m. morgen. Herefter står alle muligheder åbne. Der kan ros en tur modsat rundt om Fur eller ros et lille smut til Glyngøre, køres rundt og se lidt andet af øen, eller hvad vi nu har lyst til.

I år er der ingen reklamer. Vi har nok efterhånden fortalt de fleste om Fur. Ellers så sig til, så kan alle, der tidligere har deltaget komme med deres oplevelse af Fur.

Vi tager færgen til Stenøre, hvor vi har lejet hytten. Hytten er helt ny renoveret og kan huse 7 personer indendørs. I hytten er der de nødvendige faciliteter. Pris p.t. 60 kr. pr. overnatning. Hytten ligger lige i vandkanten med egen bro til isætning. Afhængig af antal tilmeldte, kan det blive nødvendigt, at nogen tager telt med. Erfaringen fra tidligere ture viser, at hovedparten bor i eget telt.

Turene planlægges efter et kig på vind og vejr.

Bindende tilmelding: 21. juni 2019 via rokort.dk. Efter tilmelding vil der blive sendt en opgaveliste til deltagerne, hvor man bliver bedt om at stå for forskellige ting, som indkøb m.m.

Billede1 Billede2

Download/se ovenstående som pdf-dokument her.