As Vig - Juelsminde

Dato:                  Lørdag den 20. juli 2019
Seneste tilmelding: Torsdag den 18. juli 2019
Starttid: Vi mødes på havnen kl. 7.30 for at pakke trailer og kajakker.
Sluttid: Sidst på eftermiddagen – ingen stress.
Sværhedsgrad: Alle frigivne kan deltage. Der kan forekomme vind og bølger, læs vejrudsigten inden.
Turen kan i sidste øjeblik lægges om til syd om Juelsminde.
Længde: Ca. 25 km.
Medbring: Morgenmad til starten inden vi sætter i, lækker frokost, penge til is i Juelsminde, tørt tøj og godt humør 😀
Transport: Klubtrailer samt private biler. Udgifterne deles i henhold til klubbens retningslinjer. Meld gerne om du evt. kan køre. Besked gives når tilmeldingen er slut.
Turleder: Helle Randrup.

ice cream coneHåber på godt vejr og tid til en is ;-)Sommerferieturen går til As Vig.

Vi sætter vi i fra P-pladsen på Kirkeholmvej. (Over for As kirke). Her spiser vi først den medbragte morgenmad og ror så langs skovkysten syd om As Hoved og ned til Bøgehoved hvorfra vi ror langs kysten i Sandbjerg Vig. I Juelsminde, efter små 12 km, spiser vi frokost og nyder is og måske en dukkert.

Herefter ror vi turen tilbage og ser det hele fra den modsatte retning.

Jeg håber på skønt sommervejr og godt humør 😁