jylland fyn jpg1

Sluttidspunkt:

Klokken 18.00.

Sværhedsgrad:

Afhænger af vindretning, men de fleste vil kunne deltage. Der er dog nogle kryds, som kan være svære ved høje vindstyrker.

Længde:

Ca. 28 kilometer.

Medbring:

Sikkerhedsudstyr medtages fra klubhuset.

Antal:

Som udgangspunkt max 10 – men afhængig af nye udmeldinger.

Transport:

Klubtrailer samt private biler. Udgifterne deles i henhold til klubbens retningslinjer.

Mad:

Medtag til eget behov.

Turleder:

Allan Petersen

Efter pakning køres til Hindsgavl, nærmere Galsklint Camping hvor vi kan sætte kajakkerne i. Adressen er: Galsklintvej 11, 5500 Middelfart. Parker til mindst mulig gene for campingplads og gæster.

Efter isætning er planen at krydse over til Jylland på et egnet sted, så vi kan komme op at se Skærbækværket og ikke mindst naturområdet bagved. Herefter skal Kolding fjord krydses, så vi kommer over til Paradisbugten og Løverodde Strand. Herfra forbi Fænø Kalv, Fænø og ind i Fænø Sund og retur til Galsklint Camping. Planen kan ændres pga. vindforholdene.

Alt med nødvendige pauser ved ishuse og andet godt.

Bindende tilmelding skal ske på https://rokort.dk