Tjele Langsø 2021

Dato:                  11. juli 2021
Starttid: Søndag kl. 08.00, pakket og klar til afgang fra Hou kajakklub. Mød op ca. 07.30.

Sluttid: Søndag kl. 17.00.

Sværhedsgrad: Som udgangspunkt kan alle deltage. Tempoet vil være let til mageligt.

Længde: 18 km

Medbring: Mad, drikke og tøj mv. til eget brug. Der vil være fælles morgenmad. Sikkerhedsudstyr medtages fra klubhuset.

Transport: Klubtrailer samt private biler. Udgifter ud over klubtilskud deles ligeligt.

Turleder:                Allan Petersen
Antal deltagere: Afhængig af tilbagemelding i forhold til kørsel og antal kajakker på taget, vil det kunne blive nødvendigt med begrænsninger i antal deltagere.

Fra Hou Havn køres der til Tjele Langsø. Turlederen forventer at tage op og finde et godt sted og en adresse. Har pt. kig på Sølandíngen i den østlige ende af søen.

Til inspiration - billedet er fra Stilling/Solbjerg SøTil inspiration - billedet er fra Stilling/Solbjerg Sø

Vel ankommet vil det være tid til en gang fælles morgenmad. Bed til vejrguderne, at det ikke regner alt for meget.  Før, samtidig eller lige efter skiftes der tøj og pakkes kajakker.

Herefter for vi stille og roligt søen rundt nogenlunde langs med bredden. Undervejs finder vi et godt sted til en længere pause. Der bliver nok kun den ene pga. turens længde.

Vel tilbage ved bilerne vil der, efter endt pakning af grej, kunne nydes en kop kaffe, en efterhånden obligatorisk pibe og eventuelle rester.

Se mere her: https://viborg.dk/service-og-selvbetjening/klima-og-naturbeskyttelse/soeer-vandloeb-og-vaadomraader/soeerne-i-viborg-kommune/tjele-langsoe-en-af-danmarks-laengste-soeer/

Kort over søen - Der må sejles på søen i perioden 15. juni til 1. oktober, fra kl. 07.00 til en time før solnedgang. Tag evt. badetøj med. Der må bades i søen:

Kort over Tjele Langsø