rantzausmindel

Så nærmere tiden sig til en fantastisk kajak-weekend d. 20-21-22/8, altså weekenden i uge 33. En tur for alle.

Der er reserveret plads til os på Rantzausminde Camping lidt uden for Svendborg. Et fantastisk dejligt sted, med udsigt lige ud til vandet. http://rantzausmindecamping.dk/ 

I skal selv medbringe telt, sovepose eller hvad i nu ønsker at sove med, samt spisegrej. Ønsker I at medbringe campingvogn, aftaler I selv dette med campingpladsen. Det er rig mulighed for fælles grill og bålhygge. Friske køleelementer forefindes til jeres køletasker.

Fredag d. 21/7 kl 15:00 pakkes der trailer ved Hou havn. Måske bliver der behov for at enkelte biler kører med to kajakker på taget, så byd venligst ind på rokort om I kan trække trailer eller køre med kajakker. Det er selvfølgelig tilladt selv at køre, evt. hjælpe hinanden med en ekstra kajak på taget af bilen. En lille køretur på 186 km til Rantzausminde Camping, ankomst til campingpladsen vil være ca. 19:30.

Denne weekend vil der ikke være fokus på at ro mange kilometer, med i stedet få en masse naturoplevelser, besøge de fantastisk dejlige sydfynske naturøer, Skarø, der i øvrigt er berømt for rigtig gode is, Drejø eller Hjortø, eller måske får vi lejlighed til at hilse på Delle (delfinen i Svendborg).

Forplejning:

Fredag søger man selv for aftensmaden samt morgenmad lørdag og madpakke til lørdag middag (ex. tørkostposer, pitabrød m/dåsefyld eller andet lejrkost 😁). Måske er der nogen, der byder ind med kage til turen. Lørdag aften køber vi fælles ind i den lokale Brugs og laver mad sammen. Der er fine muligheder for at grille. Husk egne drikkevarer.

Programmet er afhængig af vejret og kan ændres.

Fredag aften d. 21/8:

  • Ankomst ca. 19:30 Rantzausminde, vi slår lejr og spiser aftensmad.
  • Evt. en rotur ind til Svendborg ca. 15 km, og se lyset fra byen når det er mørkt, hvis I tør ro når det er mørkt.
  • Evt. en lidt mindre tur til Ballen Havn langs kysten ca. 8 km i modsatte retning.

Lørdag d.22/8:

  • Morgeninfo om vejrsituation og udlevering af kort over den valgte tur.
  • Afgang fra stranden kl 9:00.
  • En rotur til Skarø, videre til Drejø, derfra til Hjortø, videre langs kysten tilbage til campingpladsen ca. 25 km på hele dagen.
  • En anden tur kunne være til Valdemars slot 25 km?

Søndag d. 23/8:

  • Det står frit for hvad der vælges, måske en lille tidlig tur ind til Svendborg ca. 15 km for lige at sige farvel til Delle, hvis nogen ønsker, ellers pakkes der sammen og afgang fra pladsen ved middags tid.

Tilbage i Hou ved 16-tiden.

Næste i kalenderen

Vis hele kalenderen

STOP OLIEN

Bliv havmiljøvogter og stop olien