Turberetninger

Tørring-Klostermølle 26. oktober 2019

Denne tur blev endnu et eksempel på at man ikke altid skal lade sig styre af vejrmeldingen – med mindre vi snakker mht. sikkerhed. Vores sidste lange klubtur blev igen i år det dejlige stykke Gudenå.

Vejrudsigten havde absolut ikke set lovende ud med udsigt rigtigt efterårsvejr – blæst i rå mængder bakket op af et solidt regnvejr. Dagen før lovede de dog at at vinden ville løje af i løbet af dagen og regnen ligeså dog med endnu mere igen ved 16 tiden.

Den vejrudsigt skulle vise sig at holde for da jeg stod op ved 6 tiden var det alt andet end kajakvejr. Det var faktisk mest vejr til at blive under dynen – men det gjorde jeg heldigvis ikke.

KlargøringKlargøring på Tørring teltplads

Læs mere: Turberetning fra Tørring-Klostermølle

Løvfaldsturen søndag d. 6 oktober 2019.

På den skønneste solrige efterårsmorgen mødtes vi 9 roere ved kajakklubben kl. 8.00 for at gøre klar til en tur på Silkeborgsøerne. Turen til Laven var ret fantastisk, da det var rimfrost med tågedis over søer og lavtliggende marker. Vi fik hurtigt og snildt kajakkerne i vandet, mens Himmelbjerget dukkede op af tågen på den modsatte side. Ud af tågen kom også en lokal kajakroer, som undrede sig over at vi bare lå stille. Vi måtte vente en rum tid på Helle, som havde travlt med et eller andet inden alle var klar til de første tag på vandet.

IMG 3511 widethumb

Læs mere: Turberetning fra Løvfaldsturen

Turberetning fra Københavnerturen den 21/9 2019.

Deltagere: Allan (turleder), Helle, Alice, Kiwin, Asger, Eyvind, Henrik og Lene

Hvor heldig har man lov at være. Vores Københavnertur oversteg alle vores forventninger. Vejrmæssigt var det helt i top, næsten ingen vind og masser af sol og varme, en rigtig sensommer sommerdag.

Vi mødtes fredag kl. 15.00 og efter pakning af grej og kajakker kørte vi mod Sjælland. Vi var så heldige, at Kiwin´s kollega ville låne os deres værksted med tilhørende kontorer og kantine. Vi havde derfor mulighed for at overnatte med spise-, bad og sovefaciliteter, okay med luftmadras og sovepose, men det har også sin charme. Vi var i hvert fald udhvilede og friske lørdag morgen og var klar på vandet ved halv ti tiden.

Læs mere: Turberetning fra Københavnerturen

Slien (die Schlei) – en fjordtur fra Schleswig, Tyskland d. 17/8-19

17082019 001Godt på vej - godt med et hvilTurleder Kai havde lavet forudgående grundig rekognoscering på start- og slutdestination.
I turen deltog 7 herrer: Kai, Allan, Peter, Henrik, Claus og 2 x Finn.
Mødetid kl. 5.00 i Hou, hvor 6 kajakker blev bundet på traileren og 2 biler kørte sydpå. Peter startede hjemmefra.
Regn stort set på hele turen til Tyskland, men vejrudsigten fra YR sagde at regnen ville ophøre ved 9 tiden i Schleswig.
Startstedet var et gammelt havneareal – Auf der Freiheit – lige ved A.P.Møllerskolen i Schleswig.
Efter indtagelse af dejlige rundstykker og basser, som Peter havde hentet ved bageren i Christiansfeld, blev 2 biler placeret ved slutstedet i Maasholm tæt ved Sliens udmunding i Østersøen. Omklædning og afgang ved 10.45 tiden i skyet, men dog tørt vejr.

Læs mere: Turberetning fra en tur på fjorden Slien i Tyskland

Lerdrup Vig – Hou, søndag d. 4 august 2019

Det blev en meget populær tur denne gang. Hele 14 havde meldt sig til så turleder Kai arbejdede hårdt for at få logistikken til at gå op. Hvem skulle kører til Lerdrup med private kajakker, hvor mange klubkajakker skulle på traileren, hvem skulle køre os tilbage sent for at hente bilerne igen osv. Men som den ordentlige mand Kai er, gik alt selvfølgelig op i enhed.

Dog, mødte Claus op på havnen, og han stor ikke på sedlen….. det kunne Claus da ikke forstå for turen stod i hans kalender! 😁 Heldigvis var der et par afbud i løbet af dagen, så der var Masser af plads til Claus også.

Så 13 stk. - Marianne, Martin, Allan, Lene, Margot, Ellen, John, Inger, Claus, Finn, Thorkild, Kai og Helle fik pakket alt sammen og op og alle kajakker var bundet forsvarligt så turen kunne starte fra Hou lidt i 19, søndag aften.

Læs mere: Turberetning, Aftentur fra Lerdrup til Hou

RSS Feeds