Turberetninger

Lørdag d. 23. oktober 2021

Klokken 06:45 var vi sat stævne i Hou Kajakklub , og ved 8-tiden anløb de første biler Tørring Camping.
Dejlig buffet ventede de 10, der skulle have været 12. Denne gang uden juice, men det klagede vi ikke over. Der var vand nok i åen, så tørsten skulle nok blive slukket.
Lidt i ni var alle klar, og vi møvede os ud i den brusende flod. Solen stod skarpt på himlen, lige så den flere gange genspejlede sig i vandet, så det blev vanskeligt helt at se forhindringerne der kom.

Nogle hoppede bare i kajakken på græsset, og lod sig puffe i.Nogle hoppede bare i kajakken på græsset, og lod sig puffe i.

Læs mere: Tørring-Klostermølle Part 1

Søndag d. 24 oktober 2021

Den årligt tilbagevendende efterårstur på Gudenåen, fra Tørring til Klostermølle, blev i år afviklet både lørdag og søndag, grundet den meget store interesse for at deltage.

Søndag d. 24/10 var både Kim og Helle med og de har været så venlige, at skrive turberetningen og bidrage med billeder :-) Første del er skrevet af Helle:

Meget tidligt og meget mørkt mødte, Henrik, Martin, Emina, Svend, Kim, Ellen og Helle op på havnen. Vi fik pakket trailer og drog mod Tørring. Her ventede Ejvind og Kai. Søndagsholdet var hermed sat.

Da kajakker var gjort klar, gik vi til den fine morgen buffet på teltpladsens reception. Onslow var sørme på ferie med sin frue og fik en lille sludder med os…… 12

Maverne blev fyldte, vi fik skiftet til rotøj og så satte vi i det rigelige vand. Hold op ”der var løbet meget vand i åen..”

Ved at være klar til afgangVed at være klar til afgang

Let diset, lille smule regn og let vind. Perfekt start på en smuk tur.

Læs mere: Tørring-Klostermølle Part 2

Turberetning Ebeltoft Vig

Kære læser – denne beretning er skrevet med et glimt i øjet! 😉

På en sjældent regnfri sen-september morgen, står morgensolen smukt og lavt på den næsten skyfri himmel. Foran Hou Kajak klubhuset brydes morgenfreden ej af fuglekvidder, men af turleders tunge røst: ”Jeg har ekstra, hvis der er nogen, der mangler!” Og således startede turen til Ebeltoft Vig.

Smuk solopgang ved Hou Kajak KlubSmuk solopgang ved Hou Kajak Klub

Læs mere: Turberetning Ebeltoft Vig

Klub tur til det sydfynske øhav Rantzausminde camping

20.-22. august 2021

IMG 20210820 1716277 tilmeldte og Marianne med på hygge

Turen blev indledt i etaper, Martin og Marianne have ferie og tog af sted torsdag og nød turist livet i Svendborg. Berit tog en ferie dag med afslapning på camping pladsen. De tre sendte straks skønne billeder til resten af os, så vi kunne næste ikke vente til fyre aften med at komme af sted.

Hen på eftermiddagen mødtes vi alle 8 Martin, Marianne, Berit, Henrik, Søren, Peter og Tove på Rantzausminde camping. Telte skulle op og hurtigt blev det klart at vores kære tur leder Henrik måtte stå på mål for turens første kærlige ”mobning”, da han var den så absolut langsomste telt opsætter. Peter derimod suste ”overlegent” ind på pladsen, fortællende at han da havde lejet pladsens gl. camping vogn.

Læs mere: Turberetning fra det sydfynske øhav

Horsens Fjord, del 2 - 8. august

Så opstod dagen, da vi skulle afsted på anden del af udforskningen af Horsens Fjord. Første del var d. 18. april (læs den her) i den vestlige halvdel, så nu skulle vi ud i den østlige del. Nej, vi skulle ej. Turleder Kai havde viseligt og korrekt vurderet, at vejr og vind ville være bedst for os i den indre og sydlige del. Fem gæve roere drog afsted og mødtes i ved Hjemmeværnsgården i Horsens med isætning ved Klondike – et herligt sted.

Horsens Fjord - del 2 - 1

Læs mere: Turberetning fra Horsens Fjord - del 2