Artikelindeks

Turberetning fra årets store tur til Mandal i Norge - 4.-8. september 2013


Onsdag d. 4. september 2013

Kl. meget tidligt var det op – men med en kajaktur til Norge forude var problemet ikke så stort.

Kaffebrygning – sidste pakning osv. og afsted for at hente Kai og derefter afsted mod Hou.

billede-dag1Aftalen var at mødes kl 0630 og faktisk var vi allerede klar til at køre før syv så vi havde tid til et par pitstop på vejen – jeg havde nogle ret kaffetørstige sjæle med i bilen og det medførte så nogle pitstop. Asger måtte dog lige forbi Hundslund igen fordi nogen havde glemt en gang aftensmad i fryseren.

Vi var 7 friske medlemmer der ville bruge nogle dage i Norge: Helle, Susanne, Allan, Asger, Kai, Torben og Peter. Ganske flot på en 5 dages tur.

billede-dag1 2Vi nåede færgen i god tid og efter lidt hygge på havnen samt godt 3 timer med kajakhistorier "based on a true story" landede vi i Kristiansand. Desværre midt i myldretiden så de godt 40 km tog lidt længere end planlagt, og min co-driver var en smule overfølsom overfor efter hendes mening frisk kurvekørsel, så jeg tog den med ro – det synes jeg dog jeg gjorde hele tiden, da jeg havde kajaktraileren med, men sådan er vi jo heldigvis forskellige.

Sidst på eftermiddagen ankom vi til Tregde Feriesenter lige uden for Mandal, faktisk pakket ud, lagt kajakker på bådbroen nede foran lejligheden, og kunne nyde solen på altanen - "eventyret" kunne for alvor begynde, men først måtte vi dele en god gang aftensmad som Allan stod for med hjælp af Torben. Marineret mørbrad med stegte kartofler og en skøn råkost samt en gallon rødvin – sådan cirka.

Næste i kalenderen

Vis hele kalenderen

STOP OLIEN

Bliv havmiljøvogter og stop olien