Solbjerg sø 18/4 2020

Igen i år blev første officielle klubtur et smut til den dejlige sø.

Det blev i sandhed en kontrast til turen i 2019 som var en tur i iskoldt vejr med nedbør og masser af vind…og 3 deltagere.

I år var vejret helt fantastisk og deltagerantallet var skyhøjt – desværre var det så også første klubtur hvor vi var begrænset af Corona regler, så vi måtte de melde udsolgt efter 10 deltagere – heldigvis fandt de fleste på ventelisten ud af at lave deres egne tur – dejligt at sådanne ”detaljer” ikke skal forhindre os i at komme på vandet.

Pga de omtalte regler kørte i egne biler, så der var en mindre kortege fra Hou til Solbjerg.

Vel ankommet til Sobjerg Søsport blev der pakket ud og sat i vandet – og alle var mægtigt tilfredse med det fantastiske vejr deres turleder havde sørget for….. 😊

Solbjerg sø er ikke som mange andre søer hvor man kan se hele vejen rundt, den snor og tvister sig så man kun kan se til det næste hjørne og det er nok også årsagen til at den har fået de mange navne, men for os roere er det faktisk dejligt at man kun se til den næste pynt og så åbner der sig et nyt landskab op.

Godt på vej på Solbjerg Sø

Frokost med afstandFrokost med afstand

Vi tog den nordlige kyst på vej til Stilling og her gik vi land og indtog frokosten – og Helle’s hjemmebagte kage – Vi takker mange gange .. lækker luksus.

Frokosten blev naturligvis indtages efter alle regler, sammen med afstand.

18042020 039 1Dillen

På vej tilbage kunne vi konstatere at ”dillen” havde overvintret i fin form og nej – Enkelte deltagere mente at det var da en flodhest….De skulle gå til Louis Nielsen 😊 Alle kan da se at det er en lille og krukket dille.

Drama tilbage i SolbjergDrama tilbage i Solbjerg

Nede i Solbjerg enden kom der så drama – Kiwin fik lejlighed til at demonstrere sine overlegne evner i kajak da han under dramatiske forhold bjergede en løsrevet kano

Herefter var det bare at komme retur til Søsporten og pakke sammen.

Endnu en dejlig dag med Hou kajakklub afsluttet i god ro og orden.

Peter Sørensen

Lige et par billeder mere fra turen:

På jagt...På jagt...

18042020 030 1Pause
Stadig den samme dille... ;-)Stadig den samme dille... ;-)

På vej på den skønne Solbjerg SøPå vej på den skønne Solbjerg Sø